Jij bent niet de enige die wil afslanken. Dit vertellen onze klanten…

Bij Pure Dieet in Sint-Truiden gingen héél veel mannen en vrouwen je voor. Zij vertellen graag meer over hun ervaringen met het Power Slim koolhydraatarm eetprogramma en het snelle resultaat.

Mijn naam is Jeannet en buiten een drukke job heb ik met mijn twee zonen ook een vrij druk gezin. Ik heb mijn hele leven al geworsteld met mijn gewicht, veel diëten gevolgd en ook na die tijd weer veel aangekomen. Tot ik in contact kwam met PowerSlim.

Via een collega hoorde ik over PowerSlim. Dit gaf mij een vertrouwd gevoel. Mijn collega vertelde mij dat nadat ik mijn streefgewicht zou halen ook nog een jaar onder controle zou blijven.

Op 1 april heb ik de stoute schoenen aangetrokken en ben ik gestart met dit Pure Dieet. Ik ben ongelofelijk blij met de uitmuntende begeleiding en support.

Vanaf het begin af aan heb ik mij goed gevoeld bij het PowerSlim programma. Ik had geen last van hoofdpijn en voelde mij meteen heel energiek. Ik genoot van heerlijke salades en mocht genoeg eten, om de 2,5 uur.

Iedere week ging ik bij mijn coach langs om de vorderingen te bespreken. Dit was altijd weer een spannend moment. Tijdens de vakantie kon ik makkelijk het PowerSlim programma blijven volgen. Je mag veel eten en hebt dus ruim de keuze.

Nu een half jaar later ben ik 32,5 kilo vermagerd en voel ik mij goed in mijn vel! Mede dankzij mijn coach en haar positieve instelling was het een “makkelijke” reis dat goed vol te houden was.

Ik kan het Pure Dieet van PowerSlim dus zeker en vast aan andere aanraden.

Jeannet, 49 jaar
Jeannet, 49 jaar

Mijn naam is Gwen. Ik kamp al sinds dat ik klein ben met overgewicht. Alle diëten van het alfabet geprobeerd, van crash dieet tot koolhydraatarm. In het begin werkte het even, maar wat eraf ging kwam er net zo snel weer aan. Het jojo effect, 10 kilo eraf, 15 kilo eraan. Jaar in jaar uit. Een goed en gezond voedingsbalans kwam in mijn woordenboek helaas niet voor. En al helemaal niet toen ik ging samenwonen.

Ik ben eenmaal een levensgenieter en geniet van een druk sociaal leven. Helaas komen er dan veel gezellige wijntjes en hapjes bij kijken. Ik wist voor mijzelf geen rem, niet 1 stukje stokbrood, nee het hele mandje was voor mij.

Ik begon me steeds meer te verstoppen en at mijn gevoelens weg, de bekende emotie eter. Als ik blij was at ik om wat te vieren, zat ik niet lekker in mijn vel? Dan begon ik ook te eten. Na mijn eetbuien had ik vaak spijt en werd ik boos op mezelf. Toch bleef ik doorgaan.

Mijn moeder heeft een zesde zintuig en die merkte al snel dat ik ongelukkig was in mijn lichaam. Terwijl mijn moeder bezig was om de laatste paar kilo’s voor haar bruiloft te verliezen en het PowerSlim afslankprogramma volgde . Ze vertelde mij hoe razend enthousiast ze over de begeleiding en de PowerSlim producten was.

Ze liet mij een muffin van PowerSlim proeven met een heerlijke PowerSlim jam. Ik genoot ervan. Was dit een dieet?

Samen met de PowerSlim coach ben ik van start gegaan. Als zij er niet was geweest had ik mij nog steeds verstopt in een te wijde blouse. Zij heeft mij laten in zien dat het niet gaat om diëten maar om je voedingspatroon. Door haar enthousiasme en passie voor PowerSlim, besloot ik om met het PowerSlim afslankprogramma te beginnen. Ik kan je vertellen, ik ben nog nooit zo enthousiast geweest over een afslankprogramma.

In totaal ben ik 20 kilo lichter dankzij het PowerSlim afslankprogramma. Ik voel me weer fantastisch en heb energie voor 10. Ik ben gaan beseffen dat een gezonde regelmatige levensstijl het gouden woord is in mijn verhaal. Zonder mijn coach en mijn moeder had ik dit niet gekund.

Gwen, 26 jaar
Gwen, 26 jaar

Meer over Pure Dieet

Pure Dieet is één van de vier pijlers van Pure Skin, het instituut in Sint-Truiden dat drukbezette dames en heren begeleidt naar een betere balans in huid, lichaam en gezondheid. Ontdek meer over Pure Skin, Pure Make-up en Pure Ontharing of boek je gratis bodyscan om je huidige voedingsgewoontes in kaart te brengen.