Op welke pijlers steunt een koolhydraatarm eetpatroon bij Pure Dieet?

Pijler 1

PowerSlim Pure dieet Sint Truiden

Eiwitsupplementen en proteïne supplementen van Power Slim.

Pijler 2

Evenwichtige voeding in weekmenu’s van Pure Dieet.

Pijler 3

We geven je een haalbaar dagelijks bewegingsprogramma .

 De Pure Dieet aanpak: de ideale stok achter de deur

De begeleiding maakt Pure Dieet zo uniek. Je krijgt uitgebalanceerde en zeer gevarieerde weekmenu’s en een bijhorende boodschappenlijst mee naar huis. De vraag ‘wat eten we vandaag’ is daarmee ook al van de baan want je hebt het al druk genoeg. De Power Slim recepten zijn snel en makkelijk te bereiden en ze worden door het hele gezin als enorm lekker ervaren. Het kan ook haast niet anders want met lekkere pure ingrediënten kook je gewoon lekker. En dat gaat even snel – soms nog sneller- als een pan junkfood op tafel zetten. Ook op onze site vind je overigens heel wat seizoensgebonden tips en snelle recepten.

Stapsgewijs leer je pure denken in je voedingspatroon en ontdek je welke combinaties een positieve invloed hebben op je gewicht, je gezondheid, je huid en je hele uitstraling. Een moeilijk moment? Een mailtje naar Pure Dieet en je krijgt snel een gepaste opkikker.

Pure Dieet zal je ook steunen met bewegingsadvies. Samen kijken we wat in jouw drukke schema in te passen is. Kan een paar uurtjes naar de fitness er voor jou bij? Fijn, maar soms zal dagelijks een half uurtje stevig stappen ook al een mooie vooruitgang zijn (laat die wagen staan tijdens de lunch, neem vaker de trap, maak een wandeling).

De mooiste beloning?

Voor velen is dat het moment waarop zij eens stevig gaan shoppen voor een nieuwe garderobe die helemaal bij hun slanke, vitale persoonlijkheid past. Dat geeft een extra goed gevoel en dat ziet men, dat merkt men. Succes leidt naar nieuw succes, je kunt gerust ‘pure jezelf zijn’.

Kies jij voor nieuwe vitaliteit en gezondheid? Boek nu een gratis bodyscan.

Meer over Pure Dieet

Pure Dieet is één van de vier pijlers van Pure Skin, het instituut in Sint-Truiden dat drukbezette dames en heren begeleidt naar een betere balans in huid, lichaam en gezondheid. Ontdek meer over Pure Skin, Pure Make-up en Pure Ontharing of boek je gratis bodyscan om je huidige voedingsgewoontes in kaart te brengen.