Met meer dan 120 PowerSlim producten eet jij wat je wil

Met Power Slim heb je keuze uit meer dan 120 verschillende producten, variërend van muesli, stracciatella yoghurt, broodjes en repen tot pasta, heerlijke smoothies, desserts en zelfs ijs. Je kiest enkel producten met natuurlijke ingrediënten. Zo worden de huidige zoetstoffen bijvoorbeeld vervangen door o.a. Stevia. Ook bevatten de nieuwe PREMIUM PowerSlim producten minimaal 20g eiwit per portie. Dit zorgt voor een betere kwaliteit en nog betere resultaten. Verder bevatten de producten vezels voor een goede darmwerking, extra Kalium voor een goede bloeddruk en een goede energiehuishouding in de spieren en ten slotte Chroom dat een bijdrage kan leveren aan een stabielere bloedsuikerspiegel.

De producten bevatten alle bouwstoffen die je lichaam nodig heeft, maar zeer weinig brandstoffen. Dit betekent dat het lichaam de vetreserves moet gaan verbranden om aan de benodigde energie te komen. Je begint met een starterspakket met daarin 45 producten in verschillende smaken. Je kunt zo kennis maken met de producten en uittesten wat jij het lekkerst vindt. In het starterspakket zit ook een brochure met uitleg en het Power Slim kookboek met 14 handige voorbeeld weekmenu’s en meer dan 80 lekkere recepten. En overigens, lekkere snel klaar recepten vind je ook bij ons in overvloed.

Meer over Pure Dieet

Pure Dieet is één van de vier pijlers van Pure Skin, het instituut in Sint-Truiden dat drukbezette dames en heren begeleidt naar een betere balans in huid, lichaam en gezondheid. Ontdek meer over Pure Skin, Pure Make-up en Pure Ontharing of boek je gratis bodyscan om je huidige voedingsgewoontes in kaart te brengen.