Bewust gezond & verstandig afvallen?

Stel hier je vraag

Jouw naam*

Jouw e-mailadres*

Jouw telefoonnummer*

Jouw vraag*

Afspraak maken
Om de rust en de privacy van onze gasten te respecteren, kunnen we niet altijd onze telefoon of deurbel beantwoorden. Stuur gerust een e-mail of spreek een berichtje in zodat wij snel bij jou terug kunnen komen. Voor je langs komt, maak je best een afspraak zodat wij alle tijd voor je kunnen vrijmaken.

Pure Dieet
Kerkom-Dorp 3
Sint-Truiden
+32 11 69 69 38

Afspraak wijzigen
Wij hopen natuurlijk dat alle gemaakte afspraken nageleefd worden om al onze klanten de service te kunnen garanderen waarvoor ze ons in vertrouwen nemen. Tot 24u van tevoren kan je je afspraak nog verzetten of annuleren, anders dienen wij 50% van de behandelkosten in rekening te brengen. Het is ook mogelijk dat een vervangend persoon jouw behandeling op hetzelfde tijdstip overneemt. Bedankt voor je begrip!

Meer over Pure Dieet

Pure Dieet is één van de vier pijlers van Pure Skin, het instituut in Sint-Truiden dat drukbezette dames en heren begeleidt naar een betere balans in huid, lichaam en gezondheid. Ontdek meer over Pure Skin, Pure Make-up en Pure Ontharing of boek je gratis bodyscan om je huidige voedingsgewoontes in kaart te brengen.